«مرزبان» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا آماده پخش شد | ادامه فیلمبرداری «دیوار دفاعی» در شرایط جنگ

  • کد خبر: ۴۰۲۵۳۰
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۳
«مرزبان» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا آماده پخش شد | ادامه فیلمبرداری «دیوار دفاعی» در شرایط جنگ
اپیزود «مرزبان» از مجموعه «سرو، سپید، سرخ» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا پس از پایان مراحل پس‌تولید، به‌زودی روی آنتن می‌رود؛ اثری که تصویربرداری آن در ارومیه و در شرایط سخت جنگی انجام شده است. همزمان، تولید سریال «دیوار دفاعی» به کارگردانی احمد کاوری نیز در شرایط جنگی ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تصویربرداری «مرزبان» در شهر ارومیه و در شرایط سخت جنگی و آب‌وهوایی انجام شده است.

داستان اپیزود مرزبان با تمرکز بر اتحاد اقوام ایرانی در منطقه مرزی ترکیه روایت می‌شود و قصه آن همزمان با آغاز جنگ رمضان در فضای ملتهب مرزی شکل می‌گیرد.

در این اپیزود بازیگرانی، چون فریبا کوثری، نیلوفر شهیدی، سیروس همتی، روح‌الله زمانی و جواد ذوالقدر به همراه جمعی از بازیگران بومی آذربایجان ایفای نقش کرده‌اند.

مجموعه نمایشی «سرو، سپید، سرخ» به‌عنوان نخستین سریال با موضوع جنگ رمضان، در ۱۵ قسمت و با ساختاری اپیزودیک در حال تولید است که هر قسمت آن توسط یک کارگردان مستقل ساخته می‌شود و اپیزود مرزبان یکی از بخش‌های این مجموعه به‌شمار می‌رود. 

کارگردانی قسمت‌های این مجموعه را چهره‌هایی، چون بابک خواجه‌پاشا، لیلی عاج، محمود کریمی، دانش اقباشاوی، مهدی شامحمدی، امیرعباس ربیعی، محمد علیزاده‌فرد، امیر داسارگر، رضا کشاورز، محمد پایدار، حسن حبیب‌زاده، ابوذر حیدری، فرزاد رنجبر و سیدمحمدحسین حسینی برعهده دارند.

تهیه‌کنندگی اپیزود مرزبان برعهده حبیب والی‌نژاد بوده و سایر عوامل آن عبارتند از: مجری طرح: علیرضا والی‌نژاد، مدیر تولید: جلیل اسماعیل‌زاده، طراح چهره‌پرداز: شهرام ولی‌پور، دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهدی امیر ارسلانی، طراح صحنه: جلیل اسماعیل‌زاده، مدیر فیلمبرداری: محمد فکوری، مدیر صدابرداری: امیر عاشق‌حسینی، مدیر تدارکات: عسگر حسین‌زاده، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح لباس: رویا اکبرزاده، طراح گریم: بهمن ولی‌پور، منشی صحنه: پارمیس لطفی، تدوین: احسان واثقی، عکاس: علی لطفی‌خواجه‌پاشا.

«سرو، سپید، سرخ» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج و سیمافیلم است و به‌زودی روی آنتن سیما خواهد رفت.

ساخت سریال «دیوار دفاعی» در شرایط جنگ ادامه دارد

سریال تلویزیونی «دیوار دفاعی» به تهیه‌کنندگی مسعود ده‌نمکی و کارگردانی احمد کاوری در شرایط جنگ ادامه دارد. سریال «دیوار دفاعی»، اثری تاریخی و مهیج است که چالش‌های کارگران شرکت نفت در برابر کارگران انگلیسی را در روز‌های ملی شدن صنعت نفت بیان می‌کند.

فیلمبرداری این سریال از آبان شروع شده و در شرایط جنگ ادامه دارد. نویسندگی این سریال را کریم خودسیانی و حمزه صالحی برعهده دارند.

سریال تلویزیونی «دیوار دفاعی» با محوریت تاریخ معاصر به سفارش سیما فیلم تولید می‌شود. تا به امروز بهرام ابراهیمی، رامین ناصرنصیر و ده‌ها بازیگر دیگر جلوی دوربین رفتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.